spot_img
spot_img

President doet toezeggingen aan bewoners Weg naar Zee

Atualizado há

- Publicidade -

Zowel de gedupeerde bewoners van Weg naar Zee als pandiet Ramon Bajnath, voorzitter van de Stichting Bedevaartsoord, zijn blij met de toezeggingen die president Desi Bouterse vrijdagavond 20 februari heeft gedaan. De president beloofde dat er vanuit het crematorium en de Brantimakkaweg hulpdammen, zullen worden opgeworpen. Nagegaan wordt hoe het Bedevaartsoord aldaar behouden kan blijven tegen de extreme springvloed.

 

Bajnath heeft een vurig betoog gehouden voor het belang van het behoud van het Bedevaartsoord, de plek waar de Schepper reeds jaren wordt aanbeden. Zo komen tijdens ‘Ganga Nahaan’ duizenden gelovigen zich reinigen in de Atlantische Oceaan. “Ik heb hier 32 jaar lang bloed vergoten om het oord op te zetten en te behouden”, gaf de pandiet aan. “Als het oord niet behouden kan worden, dan hoef ik er ook niet meer te zijn…”, zei Bajnath.

- Publicidade -

 

De slachtoffers van de overstroming die opgevangen worden in het gemeenschapshuis, hebben voedselpakketten ontvangen van het bureau van de first lady. Ook hebben de circa vijftien kinderen speeltjes gekregen. Rabin Parmessar, minister van Openbare Werken, heeft vrijdag 20 februari zijn 3e bezoek gebracht aan het gebied.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: