spot_img
spot_img

President Bouterse afwezig op Bigi Sma Dey

Atualizado há

- Publicidade -

Senioren burgers van Wanica en Para hebben op zondag 16 november tevergeefs gewacht op president Bouterse tijdens de Bigi Sma Dey te White Beach. Een uur voor de afsluiting van de activiteit, werd gemeld dat Bouterse verhinderd was.
Vele seniore burgers hebben hierdoor de bigi sma dey niet als speciaal ervaren.  “Wij zouden graag de president willen zien op deze dag, maar helaas moeten wij vertrekken. Ik was meer om hem hier, want eten doe ik elke dag”, zegt Soeparmo Djasman, één van de deelnemers. Ook de senioren burger Adeline Akiembo wilde het staatshoofd zien. “Ik wilde enkele danspasjes samen met hem maken. De bus vertrekt en iedereen gaat weg, terwijl wij zo op onze president hadden gerekend”, aldus een teleurgestelde Akiembo.

Ook andere senioren burgers hadden verwacht dat de president acte de presence zou geven aangezien hij wel de Bigi Sma Dey in Nickerie had bijgewoond. Steeds weer werd de burgers medegedeeld dat het staatshoofd onderweg was
Ook verschillende aanwezige ministers, districtscommissarissen en parlementariërs hebben tevergeefs op de president gewacht.

 

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: