spot_img
spot_img

Positieve leerkrachten worden gewaardeerd

Atualizado há

Het project ‘Leerkracht in het zonnetje’ van Coachingsbureau Vindlicht en het opvoedtijdschrift KidzTori wil positieve leerkrachten die kindvriendelijk werken en bijdragen aan de positieve ontwikkeling van het Surinaamse kind, waarderen. Van 1 februari tot eind maart 2015 wordt het project uitgevoerd. Genomineerde leerkrachten worden op de KidzTori Facebook pagina geplaatst worden en kunnen ‘likes’ verzamelen.

 

Het geheel wordt gemonitord door het Minov en EBGS Onderwijs. Getracht wordt om zoveel mogelijk genomineerde leerkrachten een cadeau te geven. Speciale cadeaus worden gegeven aan leerkrachten die op een bijzondere manier eruit springen.

- Publicidade -

 

Een ieder die een leerkracht kent die kinderen positief benadert en ze het beste uit zichzelf naar boven laat halen, kan hem of haar nomineren en/of een cadeau aanbieden.

 

De hele maand februari kunnen leraren worden voorgedragen, waarna er in de eerste helft van maart 2015 door het publiek gestemd kan worden. Het geheel wordt eind maart 2015 feestelijk afgesloten.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: