spot_img
spot_img

Politieagent mishandeld vrouw en schoonmoeder

Atualizado há

Een politiegent die zijn vrouw en schoonmoeder heeft mishandeld is hiervoor zwaar betaald gezet. hij liep een gapende wond op aan het hoofd dat hem werd toegediend door zijn schoonvader. Het incident vond plaat in het ressort Uitvlugt.

Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de politieambtenaar Sunil C. zijn partner heeft mishandeld tijdens een ruzie. De moeder van de vrouw kwam er tussen en moest ook slagen incasseren. De schoonvader schoot zijn vrouw en dochter te hulp door Sunil  met een hard voorwerp slagen toe te brengen op zijn hoofd. De politieambtenaar liep een barstwond op, terwijl de schoonfamilie lichte letsels heeft opgelopen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn alle vier mensen die betrokken zijn geweest bij de vechtpartij als verdachten van wederzijdse mishandeling aangemerkt. Het Openbaar Ministerie besloot dat partijen na te zijn gehoord mochten worden heengezonden.

- Publicidade -

Het dossier is opgemaakt door de politie van Uitvlugt en opgestuurd naar het Parket van het Openbaar Ministerie.Het politioneel onderzoek in deze zaak is nog gaande.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App