spot_img
spot_img

Politie waarschuwt samenleving en criminelen

Atualizado há

De korpsleiding heeft in het kader van de te verwachte drukte naar de jaarwisseling toe niets aan een toeval overgelaten. Voor een vlot en veilig verloop van zaken is er aan alles gedacht.

Alle landelijke openbare vermakelijkheden/evenementen zijn geïnventariseerd en afhankelijk van hun geschatte omvang of te wel de verwachte menigte of opkomst, zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Op diverse locaties zullen landelijk regelmatig snelheid- en alcohol controles worden gehouden.

- Publicidade -

In de binnenstad en de buitenwijken zal gesurveilleerd worden door geüniformeerde politieambtenaren en politieambtenaren in burgerkleding.

“Aan de gemeenschap wordt gevraagd om extra waakzaam te zijn en geen onnodige risico’s te nemen in het verkeer en waar mogelijk de stadsdrukte te vermijden”, meldt de politie in een communiqué. “Tegen fout parkeerders zal streng worden opgetreden. Vooral zij die in- of uitritten, kruisingsvlakken of doorbraken bezet houden. Het ergste kan zijn als u op of boven een brandput gaat parkeren, waarvan de Brandweer op dat moment dringend gebruik van moet maken. Aan de zakkenrollers wordt eveneens meegegeven, dat zij liever een werk gaan zoeken. De politie staat op scherp. Indien zij anderen hun wel verdiende kostbare goederen of geld wegnemen, zullen zij gelijk in de kraag worden gevat. Voor deze criminelen wordt het zeker “BakkaYari’ ”, meldt de politie.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App