spot_img
spot_img

Politie vraagt samenleving informatie over moordenaars Pocorni

Atualizado há

- Publicidade -

De video-opnames waarop te zien is hoe twee mannen maandagochtend 2 maart een bar-dancing, op de hoek van de Wolfram- en Heliumstraat, binnenlopen en met een vuistvuurwapen de 37 jarige Marchano Pocorni liquideren, is door de politie vrijgegeven. De politie vraagt de samenleving naar informatie, om klaarheid te brengen in deze zaak. 
Op camerabeelden is te zien dat de daders na de liquidatie de Heliumstraat in renden. Informatie over de daders kan doorgegeven worden aan de meldkamer op 115, het gratis tipnummer 179 of de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645 en 403252. Het betreft informatie over het woon- of logeeradres van de mannen, welke voertuigen zij hebben gebruikt of andere informatie die kan leiden tot de aanhouding van dit tweetal. De anonimiteit van tipgevers wordt gegarandeerd.

 

Pocorni die maandagochtend 2 maart werd geliquideerd,werd gezien als de spil in de liquidatieoorlog die Amsterdam al twee jaar in de greep houdt. Hij zou op 18 oktober 2012 de Amsterdamse crimineel Najeb Bouhbouh hebben vermoord voor een hotel in Antwerpen. Volgens bekomen informatie blijkt dat de Amsterdammer in oktober 2014 reeds het doelwit was van een liquidatie in café De Zon aan de Pretoriusstraat in Amsterdam-Oost. Hij bleef toen ongedeerd, terwijl twee andere cafébezoekers gewond raakten.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: