spot_img
spot_img

Politie houdt verdachten aan in verschillende zaken

Atualizado há

De politie Public Relations meldt dat Recherche Centrum enkele aanhoudingen heeft verricht. Joshua V., een beveiligingsmedewerker van een privé bewakingsbedrijf is door de politie aangehouden en in verzekering gesteld voor verduistering van een dienst vuistvuurwapen. Tijdens dienstwisseling heeft de verdachte het vuurwapen niet overgedragen zijn collega. Hij heeft het wapen meegenomen. Joshua V. heeft verklaart dat hij het wapen voor SRD 500 heeft verkocht voor een man, omdat hij schulden heeft.

De verdachte Jan R. is voor auto inbraak aangehouden aan de Prinsessenstraat. Een burger gaf de melding door waardoor de verdachte op heterdaad is betrapt. De man had de ruit van een autoportier kapotgeslagen om in het voertuig te kunnen gaan. Bij het bekijken van camerabeelden van eerdere auto inbraken is Jan R. te zien bij het plegen van een auto inbraak in de Bonistraat te Geyersvlijt.

De verdachte Elton Z. is aan de Waterkant aangehouden door een politieman. De ambtenaar zag hoe hij bezig was een man te beroven. Elton Z. wilde de handtas van het slachtoffer stelen. Het slachtoffer hield zijn tas echter stevig vast waardoor er een schermutseling ontstond tussen hem en de crimineel. Bij fouillering bleek Elton Z. een hoeveelheid marihuana bij zich te hebben van rond 24 gram was. Hij is opgesloten voor poging tot diefstal doormiddel van geweld en overtreding van de Drugswet.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App