spot_img
spot_img

Poging tot drugsuitvoer afgestraft met twaalf maanden cel

Atualizado há

Tijdens de rechtszitting van donderdag 11 december hoorde Oscar P. een celstraf van twaalf maanden uitspreken die rechter Marie Mettendaf hem oplegde. Hiervan zijn vijf voorwaardelijk en moet hij een geldboete van SRD 1000 betalen of een hechtenis van een jaar. Op 30 oktober trachtte Oscar P. 100 cocaïne bolletjes te smokkelen naar Nederland. Hij viel echter door de mand.  

 

Aangezien Oscar P. op de Johan Adolf Pengel luchthaven symptomen van een bolletjesslikker vertoonde, werd hij aan een urinetest onderworpen waarvan de uitslag positief was. De eis van de officier van justitie, Reshmi Rathipal, was een celstraf van twaalf maanden waarvan twee voorwaardelijk, een geldboete van SRD 1000 of een hechtenis. Oscar P. heeft toegegeven bolletjes te hebben geslikt. De officier van justitie achtte het feit wettig en overtuigend bewezen.

- Publicidade -

 

Naar zeggen van de advocaat van Oscar P, John Ferdinand, heeft de veroordeelde vijf kinderen en zat hij in financiële nood. Ferdinand vond de strafeis te hoog. Tevens gaf hij aan dat zijn cliënt meegewerkt heeft aan het strafproces.

 

Mettendaf voerde aan dat drugs veel schade richt aan het mensenleven en dat mensen zo gemakkelijk overgaan tot het uitvoeren, terwijl dit strafbaar en illegaal is.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: