spot_img
spot_img

PL krijgt slechts onder voorwaarden vergunning van Miranda

Atualizado há

- Publicidade -

Terwijl Pertjajah Televisie reclame maakt voor een car audio battle op 28 februari, is er nog geen vergunning hiervoor aangevraagd. Op dinsdag 17 februari heeft districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Paramaribo Noordoost een spoedbrief geschreven aan het hoofdbestuur van Pertjajah Luhur (PL). Hierin is aangegeven dat er slechts onder voorwaarden een vergunning verstrekt zal worden aan PL om aan de Mangrovelaan activiteiten te organiseren. De dc verwijst naar het rechterlijke vonnis, waarbij is vastgesteld dat het terrein aan NV Havenbeheer toebehoort. 
Het vonnis geeft aan dat PL binnen tien maanden het terrein moet ontruimen. Miranda zal pas overgaan toet het verstrekken van een vergunning als N.V. Havenbeheer aan wie het terrein toebehoort, daartoe toestemming verleent. “Dit heeft niks met partijpolitiek te maken. Ik kan niet voorbij gaan aan het vonnis van de rechter. Als het terrein aan iemand anders toebehoort, kan er zonder toestemming van de eigenaar geen festiviteiten worden gehouden”, aldus de dc.

Miranda is zich ervan bewust dat hij ervan beschuldigd zal worden politiek te bedrijven “maar dit is niet het geval”, benadrukt hij. Hij haalt aan dat ofschoon er nog geen vergunning is aangevraagd, er wel reclame wordt gemaakt. Bovendien is de politie accu’s die gestolen zijn van telecommunicatiebedrijven aan het opsporen. Mensen die met car audio battle bezig zijn, hebben de accu’s gestolen. Indien PL toestemming heeft activiteiten te houden op het terrein en dit kan aantonen, is Miranda bereid mee te werken aan een spoedvergunning.

 

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: