spot_img
spot_img

Personeel Ashiana eist erkenning nieuw bondsbestuur

Atualizado há

- Publicidade -

Minister Alice Amafo van Sociale Zaken heeft tot en met 12 uur zondagmiddag om de nieuwe bond bij Huize Ashiana, onder leiding van Ronald Hooghart, te erkennen.

Als de bewindsvrouw dit niet doet zal het personeel in actie gaan. Dit besluit is genomen tijdens een Algemene Ledenvergadering (ALV) die dinsdagmorgen werd gehouden. Tijdens deze vergadering is ook besloten om in beraad te blijven zoals dit sinds maandag het geval is.

De Ashiana Werknemers Organisatie heeft de samenwerking met bondsvoorzitter Murwin Leeflang en de vakcentrale C-47 opgezegd. Volgens Nadia Watson, secretaris van de bond is gekozen om Ronald Hooghart als nieuwe bondsvoorzitter te erkennen alsook de CLO als nieuwe vakcentrale. Dit besluit is volgens haar niet uit de lucht komen vallen maar is het gevolg van ondermaats werk dat door Leeflang en C-47 zou zijn geleverd om de belangen van de werkers bij huize Ashiana te behartigen.

- Publicidade -

Leeflang en Amafo hebben echter geen erkenning gegeven aan het besluit van de bond bij Ashiana vandaar dat is besloten om sinds maandag in beraad te gaan. Van Leeflang wordt verwacht dat hij een stap terug doet van alle bondsaangelegenheden bij Ashiana en van Amafo dat zij het bestuur Hooghart erkent. Als dit voor zondag 12 uur niet heeft plaatsgevonden zal er volgens Watson een actie volgen om de eisen af te dwingen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: