spot_img
spot_img

Pensionbeheerder heeft geluk aan haar kant

Atualizado há

Opgelucht haalde Meredith G. woensdag adem; ze hoeft niet terug naar de gevangenis. Dit is het resultaat van de rechtszitting woensdag. Ofschoon bewezen is dat ze een minder jarig meisje als prostituee exploiteerde, kreeg ze van de rechter twaalf maanden, waarvan negen voorwaardelijk opgelegd. Met een glimlach hoorde ze het vonnisaan en haar advocaten kregen een stevige handdruk.

G. is beheerder van een pension waar ze jonge meisjes aanbood voor sex. Toen één van de mannelijke klanten aangifte deed bij de politie van diefstal, viel ze door de mand. Volgens de benadeelde had hij G. in een casino ontmoet waar zij hem een zekere minderjarige Michele aanbood voor sex.

Michele beroofde hem echter van zijn mobiele telefoon en geld. Het slachtoffer gaf aan dat er nog geen intieme handelingen waren gepleegd aangezien Michele wilde dat hij eerst een bad nam. Toen hij uit het bad kwam was van Michele geen enkel spoor meer te bekennen. Ook zijn telefoon en SRD 160 die in zijn broekzak waren, bleken er niet meer te zijn.

- Publicidade -

G. maakte de rechter wijs dat ze niet wist dat Michele nog minderjarig was, hetgeen tegengesproken is door Michele en een andere getuige.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App