spot_img
spot_img

Parbo Bier gaat ‘groen’

Atualizado há

- Publicidade -

Nog ingaande 2014 gaat de Surinaamse Brouwerij N.V., producent van Parbo Bier, duurzame activiteiten uitvoeren voor behoud van het milieu. De minister van ATM kreeg donderdag 30 oktober een duurzaamheidverslag overhandigd, waarin de plannen zijn vervat.

De start van een groot afvalwaterzuiveringproject en een recycleproject voor een investeringsbedrag van Euro 4.3 miljoen zijn enkele van de plannen. Dit betekent dat alle afvalflessen en blikken van Parbo hergebruikt zullen worden. Volgens algemeen directeur van de brouwerij, René Kruijt kunnen ook kunstenaars de afvalflessen en blikken nuttig gebruiken voor hun kunstwerken. Voor een gezonder milieu wil de Parbo centrale het elektriciteit- en waterverbruik aanzienlijk verminderen.

Naar zeggen van de algemeen directeur is  de onderneming sedert de oprichting toegespitst op deze zaken. Naast de milieuaspecten zal de brouwerij  zich ook extra focussen op gezondheidsactiviteiten voor haar personeel en sociale activiteiten voor de gemeenschap. Zo al men verantwoord alcoholgebruik te stimuleren.

- Publicidade -

De bierbrouwerij bestaat volgend jaar 60 jaar.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: