spot_img
spot_img

Para opgescheept met zwerfvuil

Atualizado há

- Publicidade -

Veel bezoekers van Para gooien hun vuil op de bermen vauit de autoruiten. Wekelijks moet 5000 SRD betaald worden om dit zwerfvuil op te ruimen. Het geld komt uit de districtskas, welke het niet kan betalen.

“In de afgelopen vier weken zijn er veel schooltritjes en busuitstapjes geweest richting de recreatieoorden. Uit onderzoek blijkt dat er uit de bussen en andere voertuigen steeds weer consumptieverpakkingen worden gegooid”,staat in een persbericht uitgegeven door het Burger Informatie Centrum Para. Deze situatie baart het BIC grote zorgen aangezien de vakantie voor veel leerlingen al is aangevangen het recreatieseizoen op oorden langs de kreken en rivieren van Para ook geopend is.

Met het oog op het recreatieseizoen heeft het commissariaat van Para een lijst gepubliceerd van gecertificeerde recreatieoorden. Deze voldoen aan de minimale voorwaarden. In de toestemmingsverklaringen is afvalverwerking ook geregeld. Het district Para roept de bezoekers op om hun vuil in de tonnen te gooien en absoluut niet op de straten en bermen.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: