Binnenkort wordt districtscommissaris (dc) Mohamad Kasto van Para vervangen door Eric Grauwde. Grauwde is momenteel districtssecretaris van Para, maar wordt benoemd tot dc. Op vrijdag 6 februari zouden de dc’s beëdigd worden tot voorzitter van het hoofdstembureau in hun respectieve districten, maar de beëdiging is tot nader order uitgesteld, mede vanwege de ontheffing van Rawien Jiawan als dc van Saramacca en de benoeming van Grauwde.

 

Publicidade

Kasto heeft eind november 2014 zijn post op Paramaribo-Noordoost moeten verruilen voor Para, alwaar hij met frisse moed is begonnen. Achteraf bleek dat Kasto toch niet zo happy was op Para. Hij blijft ter beschikking van het ministerie van Regionale Ontwikkeling.

 

Grauwde trad in 1980 in overheidsdienst, waar hij de eerste zes jaren bij het Nationaal Leger heeft gewerkt. In 1987 trad hij in de bestuursdienst van het ministerie van Regionale Ontwikkeling; eerst op het commissariaat van Wanica en vanaf 1992 tot 2011 op het commissariaat Paramaribo Noordoost. In 1999 werd hij beëdigd tot Districtssecretaris. Grauwde is reeds 35 jaar in overheidsdienst.

Comentar

Comentar