spot_img
spot_img

OW-personeel wil gelijke strafbepaling

Atualizado há

De personeelsbond bij het ministerie van Openbare Werken heeft tijdens de jaarafsluiting van het ministerie op maandag 29 december, bij monde van Michael Sallons, de minister gevraagd een commissie Strafmaatregelen in het leven te roepen op het departement. Deze oproep is gedaan aangezien door de bond geconstateerd is dat er vaak met twee maten wordt gemeten vanuit de directie als het gaat om het toepassen van maatregelen, wanneer een personeelslid een regel heeft overtreden.

“We zijn niet tegen straffen, maar laat het geschieden volgens het gelijkheidsbeginsel en met de Personeelswet in de hand.” Sallons gaf aan dat het nimmer zo kan zijn dat personeelsleden van een bepaalde afdeling zwaarder gestraft worden dan een andere afdeling waar dezelfde regel is overtreden. Hij gelooft er in dat een speciale commissie die hiermee belast is, orde hierin zal brengen.

Een ander heet hangijzer voor de bond is de regulering van het Fiso-systeem binnen het bedrijf. Sallons gaf aan dat sommige functies nog geen gepaste waardering hebben en dat er conform de huidige structuur geen carriéremogelijkheden zijn voor ambtenaren.

- Publicidade -

Desondanks spreekt Sallons van een goede samenwerking met de minister. Volgens minister, Rabin Parmessar, zal het komende jaar gewerkt worden aan het verbeteren van de communicatie tussen de leiding en het personeel.

 

 

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: