spot_img
spot_img

OW niet te spreken over achtergelaten zwerfvuil

Atualizado há

De minister van Openbare Werken (OW), Rabin Parmessar, is niet te spreken over het zwerfvuil dat is achtergelaten voor het departement. De bewindsman was zondag op het ministerie voor vergaderingen toen hij het vuil op zijn stoep zag. De troep is door de security van OW opgeruimd. Pertjajah Luhur (PL) heeft zich voor het gebouw verzameld voor de manifestatie van V7 in stichting ‘de Olifant’. 
Naar zeggen van Bobby Doerga, voorlichter van OW, is aan de minister doorgegeven dat PL zich verzameld heeft bij het departement aan de Jagernath Lachmonstraat. Echter heeft PL nagelaten de rommel die gemaakt is op te ruimen. “Het ironische is dat juist het ministerie dat zorgt voor het ophalen van het vuil overal, op deze manier voor zijn eigen gebouw geconfronteerd werd met petflessen, portie bakjes, lege blikjes, PL-vlaggen en andere troep die achtergelaten is”, zegt Doerga.
De leiding van OW complimenteert de organisatie van de manifestatie van V7 in stichting ‘de Olifant’ wel, aangezien de omgeving van de Olifant netjes opgeruimd was.jammergenoeg is er niet verder gekeken blijkbaar. OW vraagt organisaties om erop te letten dat er geen vuil wordt achtergelaten wanneer er evenementen worden gehouden.

 

- Advertisement -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: