spot_img
spot_img

OW is wild-west situatie langs wegen beu

Atualizado há

- Publicidade -

Het ministerie van Openbare Werken (OW) zal eerst in Paramaribo de illegale objecten langs openbare wegen en straten aan pakken, alvorens in de overige districten hiertegen op te treden. Via advertenties maakt het ministerie dit al enige tijd bekend en vanaf volgende week zal daadwerkelijk worden opgetreden.

“Het is een wild-west situatie en we merken dat betrokkenen zich niet storen aan onze oproep. We gaan daarom samen met de districtscommissaris de objecten verwijderen”, zegt Henk Wip, hoofd van de afdeling verkeer bij OW. Hij wijst erop dat de verkeersveiligheid in gevaar wordt gebracht met deze illegale objecten langs de weg.

Men zal optreden in gevallen waar bijvoorbeeld de reclameborden die niet voldoen aan voorschriften wat grootte betreft en evenmin op de juiste plek staan. Tevens zullen billboards die zonder overheidstoestemming zijn geplaatst of waarvan de vergunning is vervallen aangepakt worden.

- Publicidade -

Ofschoon in de vergunningsvoorwaarden is opgenomen dat OW voor de controle aanwezig moet zijn bij het plaatsen van de billboards, plaatsen de ondernemers eigendunkelijk de reclameborden. Wip vraagt bedrijven die benaderd worden om de billboards te plaatsen, na te gaan als het opdrachtgevend bedrijf wel over de nodige vergunning beschikt voor plaatsing.

Ondernemers die in directe omgeving van hun winkel of bedrijf zonder toestemming delen van het trottoir en of de berm verharden zullen eveneens door OW aangepakt worden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: