spot_img
spot_img

Ouders uit boosheid doodgekapt

Atualizado há

- Publicidade -

Op de rechtszitting van maandag 13 oktober verklaarde de verdachte P.K. dat hij op 16 juli uit woede zijn ouders heeft doodgekapt. Dit gebeurde te Livorno. Zowel vader Kalipdew Kedar (79) en moeder Wedwatie Kedar-Jhinkorai (75) overleefden de verwondingen niet. Naast het doodkappen van zijn ouders stak hij ook de woning en een voertuig in brand. 
Volgens P.K. leefde hij altijd in onmin met zijn vader en zijn moeder stond altijd aan de kant van zijn vader. Hij beweerde een huis in Suriname gebouwd te hebben toen hij nog in het buitenland bleef, maar bij terugkeer weigerden zijn ouders uit de woning te gaan, ofschoon ze elders een ander huis hadden waar zijn ouders voorheen woonden. Hij werd steeds weggejaagd door zijn vader als hij die aangaf te zullen intrekken in bedoelde woning. Dit maakte de verdachte woest.

Op 16 juli was hij dusdanig boos dat hij zijn vader en moeder doodkapte. Tevens stak hij het huis in brand. In een zelfmoordpoging sneed hij ook zijn eigen polsen door. De zaak wordt op 8 december voortgezet nadat een psychologisch rapport van P.K. is opgemaakt.

 

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: