spot_img
spot_img

Opwekkers zonne- en windenergie krijgen informatie van EBS

Atualizado há

- Publicidade -

Vanaf maandag 17 november is de Renewable-desk van de Energiebedrijven Suriname (EBS) elke maandag, woensdag en vrijdag open voor toekomstige klanten voor informatie over hoe zonne- en/of windenergie op te wekken. Behalve informatie over het opwekken van zonne- en windenergie, kunnen verbruikers via deze desk te weten komen hoe zij naast verbruiker ook prosumer kunnen zijn.

 

Prosumers wekken meer elektriciteit op dan zij eigenlijk nodig hebben. Het overschot aan energie wordt meestal terug geleverd aan het elektriciteitsnetwerk. Dit wordt NetMetering genoemd. Het doel van NetMetering is om de opwekking van schone en duurzame energie zoveel mogelijk te bevorderen.

- Publicidade -

 

Speciaal voor deze (toekomstige ) klanten heeft de EBS een aansluitbeleid samengesteld. Hierin is opgenomen hoe de EBS de aansluiting regelt en wat de rechten zijn van de klant en prosumer. Tevens is ook aangegeven wie tot een kleinschalige opwekker wordt gerekend en onder welke voorwaarden de EBS bereid is een samenwerking aan te gaan.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: