spot_img
spot_img

Opening Openbare Markt Lelydorp

Atualizado há

Op dinsdag 25 november zal de gerehabiliteerde markt van Lelydorp geopend worden. Dan zal president Dési Bouterse het naambord van de markt onthullen. De opening van de markt is onderdeel van het feestprogramma van de viering van 39 jaar Onafhankelijkheid van Suriname, in Wanica. 68 standhouders zullen om twaalf uur ’s middags het staatshoofd ontvangen.

 

“Daarmee gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Deze 70 jaar oude markt verkeerde in zeer verloederde toestand. Tijdens de hoorzittingen vroegen de burgers van het ressort Lelydorp en de standhouders van de markt daarin verandering te brengen, daarom was dit project opgenomen in het Capital Investment Programma van DLGP-II”, geeft Bas Ahmadali, directeur van het Decentralisatieprogramma, aan.

- Publicidade -

 

De openbare markt van Lelydorp is een drukbezochte markt, gelegen op de drukste plek in het centrum van Lelydorp. Het is gelegen aan een smalle weg met slechte ontwatering. In verband met de rehabilitatie moesten de standhouders verhuizen naar een noodmarkt.

 

De rehabilitatie heeft otaal SRD 988.172,59 gekost en is betaald uit een lening van de Inter-American Development Bank (IDB). De rehabilitatie heeft zeven maanden geduurd

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: