spot_img
spot_img

Oosterling: water niet gebruiken als politiek instrument

Atualizado há

- Publicidade -

Het hoofd van de afdeling Dienst Watervoorziening van het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen(NH) Marlon Oosterling, keurt het af dat politieke partijen de waterproblematiek in sommige buurten, wijken en districten gebruiken in hun politieke praatjes. Waar de mogelijkheden daartoe aanwezig zijn zal de regering een ieder van schoon drinkwater voorzien.

 

Het is volgens Oosterling absoluut niet waar dat bewoners van Commewijne, waar onlangs waterleidingbuizen zijn aangelegd en 200 kranen zijn geplaatst, nog steeds geen drinkwater uit de kraan krijgen.

- Publicidade -

 

Uit statistieken blijkt duidelijk dat de bewoners water krijgen en daarvan ook gebruikmaken. Oosterling geeft toe dat de waterdruk van tijd tot tijd laag is, vanwege het koppelen van durotanks op waterleidingen, hetgeen door de Dienstwatervoorziening verboden is.

 

In Marienburg en overige delen van Commewijne die geen water krijgen, hebben opeenvolgende regeringen het nagelaten om het probleem structureel op te lossen.

 

De Dienstwatervoorziening is dag en nacht bezig om alle gebieden die verstoken zijn van stromend drinkwater aan te sluiten op het waterleidingnet.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: