spot_img
spot_img

Ook samenwerking op DNA- niveau

Atualizado há

Het ziet ernaar uit dat de samenwerkende partijen VHP, NPS, SPA, DA91, Pertjajah Luhur, KTPI en de BEP ook op het niveau van De Nationale Assemblee (DNA) met elkaar zullen samenwerken. De meeste partijen hebben dit reeds kenbaar gemaakt. Op het niveau van ressort- en districtsraad is de samenwerking reeds beklonken.

 
VHP-voorzitter Chan Santokhi, coördinator van de samenwerkende partijen, geeft aan dat uiterlijk in de eerste week van november alle posities op regionaal niveau ingevuld moeten zijn. Santokhi benadrukt dat de nieuwe combinatie nog geen naam heeft.

 
Verschillende partijen hebben al voorzien dat, indien er ook op DNA-niveau samengewerkt zal worden, er meer zetels binnengehaald zullen worden. Dit is uitgerekend door de verschillende wetenschappelijke bureaus van betreffende partijen. Zo zullen ook minder stemmen verloren gaan. Indien een partij die meedoet in dit samenwerkingsverband geen kandidaat heeft, zal er een stemadvies worden uitgebracht. Hierover en over de invul;ling van de posities wordt nog overlegd. Gehoopt wordt om alle zaken dit jaar in orde te hebben, zodat in januari de eerste gezamenlijke massameeting kan worden gehouden.

- Publicidade -

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: