spot_img
spot_img

Ontmoetingsplaats voor ex-SML’ers

Atualizado há

- Publicidade -

 

Een oude barak op het complex van de Stichting Machinale Landbouw (SML) dient vanaf zondag 8 september als ontmoetingsplaats voor ex- arbeiders van de SML en de seniorenburgers in Wageningen. De oude barak is omgebouwd tot een seniorenhuis.

Voorzitter van de senioren burgerclub Wie Na Wang Wageningen, Walther Griffith, is zeer tevreden met de inzegening van het gebouw. Hij is het bestuur van de SML erg dat het de vervallen barak ter beschikking heeft gesteld aan Wie Na Wang Wageningen en het van een nieuw jasje te voorzien.

- Publicidade -

Wie Na Wang Wageningen telt ruim driehonderd ouderen die aan hun trekken zullen komen door in het clubhuis onder andere aan recreatie en ontspanning te doen. “Daarnaast kunnen wij vanuit de locatie ook gezellige uitstapjes organiseren voor de ouderen”, aldus Griffith.

Griffith: “Wij vragen de mensen maandelijks een bijdrage van vijf SRD, omdat wij helemaal niet afhankelijk willen zijn van derden”. Met dit geld kunnen de verplichtingen nagekomen worden en kunnen activiteiten georganiseerd worden.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: