spot_img
spot_img

Ontevreden leerkrachten Naschoolse Opvang naar OD onderwijs

Atualizado há

- Publicidade -

Leerkrachten die ontevreden zijn met hun inroostering bij de Naschoolse Opvang (NSO), moeten voor vrijdag in een schrijven gericht aan de onderdirecteur van het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling, Roy Narain, hun vrijstelling gemotiveerd aanvragen. Dit advies gaf onderwijsminister Ashwin Adhin maandag 10 november tijdens een ontmoeting met de leerkrachten.

 

De bewindsman verzekerde de leerkrachten dat elke brief apart behandeld zal worden, waardoor elke leerkracht een oplossing op maat krijgt. Voordat de leerkrachten togen naar het ministerie van Onderwijs, zochten ze hun heil bij de Centrale Landsdienaren Organisatie (CLO). “Wat hebben jullie van de Fols en de SOB vernomen”? vroeg Ronald Hooghart, CLO voorzitter aan de aanwezigen. “Niets”, was luidkeels het antwoord.

- Publicidade -

 

Volgens Marcelino Nerkust, voorzitter van de Fols, die ook op het ministerie was toen de leerkrachten aankwamen, is de Fols niet voorbijgegaan aan haar verantwoordelijkheid. “Toen ik het probleem zag aankomen, heb ik me nek uitgestoken, de Fols heeft deze kwestie als eerst aangezwengeld. Als de druk te groot wordt en zij ervoor kiezen eigen afspraken te maken en uiteindelijk naar de media te stappen, kan ik niemand tegenhouden”, aldus de Fols voorzitter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: