spot_img
spot_img

Ontevreden BOG-inspecteurs dreigen met actie

Atualizado há

- Publicidade -

Er heerst ontevredenheid en boosheid onder de milieu-inspecteurs van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG). Ze zijn boos op de BOG-leiding omdat die zich waarschijnlijk niet aan een afspraak houdt nog voor het einde van het jaar de achterstallige vervoerstoelage te betalen en de bevordering van milieu-inspecteurs door te voeren.

Naar zeggen van bondsvoorzitter David Bakker is in aanwezigheid van de ministers van Volksgezondheid en Binnenlandse zaken, in september met de directie van het BOG, afgesproken dat de betaling eind november zou geschieden terwijl de bevorderingen eind december in orde zouden zijn.

Volgens Bakker zijn de inspecteurs “pisnijdig” en dreigen met werk neerlegging. En dat juist nu de bestrijding van chikungunya in volle gang is. “Wij trekken al langer aan de bel om zaken te realiseren.”

- Publicidade -

In juli toen de milieu-inspecteurs reeds in actie waren, kwam de bestrijding van de muskiet die het chikungunya-virus overbrengt al in het gedrang. Toen waren immers bijna alle afdelingen van de Milieu-inspectie lamgelegd.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: