spot_img
spot_img

Oneerlijke politieman riskeert achttien jaar cel

Atualizado há

Ondanks zijn afgelegde eed pleegde een politieman samen met anderen verschillende berovingen. De slachtoffers werden eerst ontvoerd. De strafeis van het Openbaar Ministerie die overtuigd is van zijn schuld bedraagt in totaal achttien jaar cel met aftrek van de periode die hij in voorarrest heeft doorgebracht.

In maart vond de eerste beroving plaats. Volgens een getuigenverklaring werd het voertuig van de slachtoffers klemgereden door een andere auto en werd één van de mannen in de kofferbak geduwd. Het ander slachtoffer werd in de auto werd gestoten. Beide slachtoffers kregen slagen en trappen te incasseren. De benadeelden beweren van geld, goud, sieraden en andere persoonlijke spullen te zijn beroofd.

De verdachte politieman heeft in april naar Marowijne zijn tweede beroving gepleegd terwijl ook in Wanica strafbare feiten door deze oneerlijke politieman zijn gepleegd.

- Publicidade -

De verdachte werd door alle getuigen en benadeelden van de berovingen positief herkend. Mr. Oscar Koulen, advocaat van de verdachte, houdt op 11 augustus zijn pleidooi.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: