De Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie van Leerkrachten in Suriname (ALS) heeft alle onderwijsgevenden opgeroepen om de protestactie tegen het wanbeleid op maandag 17 februari massaal te ondersteunen. De BvL en de ALS heeft onderwijsgevenden gevraagd de school te verlaten om 10.00 uur.

De BvL en de ALS maken zich ernstig zorgen over de slechte financieel economische situatie van het land en in het bijzonder de situatie rondom de kasreserve en de governor van de Centrale Bank van Suriname.

PUBLICIDADE / ADVERTENTIE

De minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Lillian Ferrier, laat in een door haar ministerie uitgegeven bekendmaking weten dat de schooldeuren op maandag 17 februari 2020 normaal open zullen zijn tot 13.00u.

De bewindsvrouw richt zich in deze bekendmaking tot alle leerkrachten, schoolleiders en directeuren. Het is belangrijk voor haar dat de scholieren in de gelegenheid worden gesteld om onderwijs te volgen. Indien blijkt dat scholen gesloten zijn zullen disciplinaire maatregelen niet uitblijven kondigt de minister aan.

Foto: Archief LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

DEIXE SEU COMENTÁRIO

Por favor digite seu comentário!
Por favor, digite seu nome aqui