spot_img
spot_img

Onderwijscongres ter voorbereiding Raad Onderwijs Binnenland

Atualizado há

Op donderdag 21augustus werd in het Lala Rookhgebouw door het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov) een ‘mini-onderwijscongres binnenland’ gehouden. Middels presentaties en discussies wil men komen tot een Raad Onderwijs Binnenland (ROB) die alle problemen betreffende het onderwijs in het binnenland zal aanpakken.

 

Onderwijsdirecteur Robert Peneux gaf aan dat Minov alle actoren in het binnenland wilt betrekken om via een Raad Onderwijs Binnenland (ROB) te komen tot een leerplatform met een communicatiestructuur waarbij problemen aangaande het binnenland worden aangepakt. De ROB moet onder meer zorgen voor betere communicatie, betere voorziening van leermiddelen en adequate bezetting van leerkrachten. Volgens de directeur zal het Bureau Onderwijs Binnenland ondergebracht worden binnen het Bureau Lager Onderwijs.

- Publicidade -

 

Ui de gehouden presentaties zijn er kernpunten naar voren gekomen over de oorzaken van het slechte onderwijsresultaat in het binnenland. Peneux gaf aan dat de structuur van ROB voor minimalisering van slechte onderwijsresultaten in het binnenland zorg moet dragen.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App