spot_img
spot_img

Obductieonderzoek wijst doodslag aan en geen natuurlijke dood

Atualizado há

De 52-jarige Rahamadali M is door de politie opgesloten omdat hij naar alle waarschijnlijk zijn partner, de 61-jarige PainaTjokropawiro om het leven heeft gebracht.

Aanvankelijk werd gedacht dat het ging om een natuurlijke dood, maar buurtonderzoek heeft uitgewezen dat de man zijn vrouw vaak mishandelde en dat zij, tegen alle adviezen in, weigerende aangifte tegen hem te doen. ook op de dag van haar dood, zaterdag 19 september zou de vrouw volgens buurtbewoners zijn mishandeld.

De politie besloot het lijk in beslag te nemen voor onderzoek waarbij werd ontdekt dat haar schildklier beschadigd was.

- Publicidade -

Volgens de verklaring van Rahamadali was hij thuis met Paina toen zij op een gegeven moment aangaf zich onwel en voelen en neer viel. Hij probeerde haar te reanimeren. Toen hij merkte dat het niet lukte ging hij naar zijn zwager die naast hem woont om hulp te vragen. De zwager probeerde de vrouw te reanimeren, echter lukte het ook hem niet. Hij schakelde toen de politie in. De ingeschakelde arts stelde de natuurlijke dood vast.

Het obductieonderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer een slag tegen haar strottenhoofd moest hebben gehad met een hard voorwerp, alvorens de dood intrad.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: