spot_img
spot_img

NPS zal op eigen kracht zetel Nickerie binnenhalen

Atualizado há

Als het aan de Nationale Partij Suriname (NPS) ligt, zal ze op eigen kracht in Nickerie een zetel kunnen behalen, ongeacht de plek die de partij zal krijgen tijdens de onderhandeling met de samenwerkende partijen. Naar zeggen van partijvoorzitter Gregory Rusland worden er serieuze gesprekken gevoerd met andere partijen. Zo is gesproken met Soedeshchand Jairam, voorzitter van de PVF.

 

Op basis van het aantal stemmen behaald in 2010, verwacht Rusland dat de NPS de vierde of de vijfde plaats zal bezetten op de kandidatenlijst. De partij is druk in het veld, aldus de NPS- voorzitter. Zo zijn Marowijne, Commewijne, Nickerie en Wageningen aangedaan. Met de structuren wordt de strategie van de partij naar de verkiezing toe besproken. De NPS is zich ervan bewust dat ze beter uit de verkiezingen moet komen om zo van grotere betekenis te kunnen zijn in het politieke bestel.

- Publicidade -

 

Ter versterking van de positie van de NPS, is de partij mogelijkheden aan het bekijken om met andere partijen samen te werken. Met name op agrarisch gebied wil de NPS alle deskundigheid bundelen, om op zo een krachtigere inhoud te geven aan de ontwikkeling van deze sector. “Op deze manier kunnen wij de economie diversificeren om naast de mijnbouw een krachtige tweede sector te hebben”, geeft Rusland aan. De manier waarop informatie over het te voeren beleid met hen is uitgewisseld, stemt de structuren goed.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: