spot_img
spot_img

NPS Paramaribo gaat voor gedragscode

Atualizado há

Voor de politieke samenwerking waarin de NPS zal deelnemen, moet er volgens de afdeling Paramaribo van de NPS een gedragscode komen om zodoende zaken die in het verleden zijn gebeurd voorkomen worden. Dit zei John van Coblijn, voorzitter van afdeling Paramaribo zondag in Grun Dyari op het partijcongres dat zondag 24 augustus gehouden werd.

Ondanks Paramaribo het eens was met de motie om een samenwerking aan te gaan met BEP, DA’91, KTPI, VHP, SPA en Pertjajah Luhur, waren er volgens Van Coblijn nog enkele “onduidelijkheden” in de motie. Er werd staande het congres ruggespraak gehouden met de onderafdelingen, en na een korte schorsing stelde hij dat Paramaribo groot vertrouwen heeft in de partijvoorzitter. Echter mag men niet vergeten wat er in het verleden is gebeurd.

Een ethische code hoe de partners met elkaar om moeten gaan, is wat hij als advies geeft. Het belang van de combinatie mag volgens van Coblijn absoluut niet boven het volksbelang gesteld worden. Evenmin mag er naar zeggen van de NPS-er sprake zijn van “etnicitering en etnische verzuiling” van bepaalde ministeries bij de volgende regering waar de NPS aan meedoet.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App