spot_img
spot_img

NPS organiseert Ebola- discussie in Grun Dyari

Atualizado há

- Publicidade -

Hoe groot is de kans dat ebola naar Suriname komt? Kan Suriname Ebola aan? Wat moet er gedaan worden om Suriname te beschermen?

Op maandag 20 oktober 2014 organiseert het Johan Adolf Pengel Instituut (JAPIN) van de NPS een discussieavond om op al deze vragen in te gaan.

 

- Publicidade -

In West-Afrika zijn er al ruim 10.000 mensen besmet met het ebola- virus. Van dit aantal is bijna de helft al overleden.  De epidemie breidt zich snel uit naar nieuwe gebieden waardoor er straks veel meer ziektegevallen zullen bijkomen.

Hoe langer de epidemie duurt en omvangrijker wordt neemt de kans toe dat deze zich eveneens naar andere landen verspreidt.

 

Tijdens de discussieavond in Grun Dyari  zullen inleidingen gehouden worden door  de artsen Wim Bakker en Robert Brohim .

Terwijl dokter Bakker zal ingaan op de verspreiding van de ziekte en wat nodig is om de gemeenschap te beschermen, zal dokter Brahim bespreken wat er nodig is in de ziekenhuizen om patiënten goed te behandelen.

 

Deze discussieavond is voor een ieder toegankelijk die beter geïnformeerd wil worden over de situatie.

 

Volgens de NPS is Ebola een ernstige bedreiging voor het welzijn van de Surinaamse samenleving. De bijeenkomst  begint  om 19.00 uur.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: