Tijdens een vergadering van de Nationale Partij Suriname (NPS) zaterdag 13 december te Moengo gaf voorzitter Gregory Rusland aan dat  hij ervoor zal zorgen dat er een middelbare school te Moengo zal worden gebouwd. Na het VOJ is er geen vervolg onderwijs in dat gebied.

 

Publicidade

Terwijl de vergadering gaanda was, kwam plotseling Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP, binnenstappen omdat hij de NPS- voorzitter slechts wilde groeten. Hij gaf aan het aanwezige publiek te kennen dat hij goede ervaringen heeft met de NPS en dat die partij een goede partij is voor de ontwikkeling van Suriname.

Op de goedbezochte NPS vergadering is verslag gedaan aan partijgenoten en sympathisanten over de stand van zaken rond de politieke situatie in Suriname. Tevens ging de partijleiding ook in op de samenwerking met de samenwerkende politieke partijen voor de verkiezingen van 25 mei 2015.

Op districts- en ressortraadsniveau heeft de NPS afspraken gemaakt met de samenwerkende partijen. Deze week zal gesproken worden over de mogelijke samenwerking op De Nationale Assemblee (DNA)- niveau. Rusland benadrukte het belang om weer een NPS- zetel te behalen in Marowijne en deed een beroep op  de NPS’ers om niet te zwichten voor de vele uitdagingen die op hun weg zullen op weg naar de verkiezingen zoals de aanbieding van geld om te stemmen op andere partijen.

 

Comentar

Comentar