spot_img
spot_img

Normale watertoevoer ondanks actie bond SWM

Atualizado há

De bond bij de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) is in actie. Desondanks zal de watertoevoer naar de samenleving niet worden afgesloten. Volgens bondsbestuurslid Steven Sloote heerst er ontevredenheid bij de leden betreffende het bod dat de directie heeft gedaan over salarisverhoging voor 2014. Dit is de reden van de werkneerlegging van vandaag.

Inmiddels is de Bemiddelingsraad voor geheel Suriname door de directie ingeschakeld en moeten beide partijen dinsdagavond verschijnen voor de raad. Als eerste zal van de bond geëist worden om het werk te hervatten. Volgens Sloote is dispensatie verleend aan de productie-afdeling. Waterrekingen zullen niet betaald kunnen worden bij de diverse bijkantoren. Andere diensten zijn eveneens worden stilgelegd.

De directie van SWM heeft de bond duidelijk gemaakt dat een 4% salarisverhoging er niet in zit. Dit is echter het minimale dat de leden willen. De SWM is volgens de directie niet bij machte om water in de wijn te doen. De bond denkt hier anders over en is het wel haalbaar voor de directie om met een beter bod te komen.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App