spot_img
spot_img

NJP distantieert zich van ‘Bullet’

Atualizado há

Het Nationaal Jeugdparlement (NJP) heeft in de openbare vergadering van 20 december vastgesteld dat de meerderheid van het aantal leden niet de mening deelt van de collega jeugdparlementariërs die hebben meegezongen in het lied ‘Bullet’. Het NJP, het hoogste jeugd vertegenwoordigende orgaan in Suriname, geeft in een verklaring aan zich te distantiëren van de uitlatingen en oproep gedaan in het lied. Het jongerenorgaan heeft respect voor de vrijheid van meningsuiting en voor het recht op dezelfde behandeling voor iedereen.

 

Het Jeugdparlement vindt het belangrijk stil te staan bij de prettige en minder prettige ervaringen van het haast afgelopen jaar en gaat met goede voornemens het jaar 2015 tegemoet. Het NJP benadrukt dat geen enkele Surinamer gediscrimineerd mag worden in woord of daad en dat de uitlatingen van de gedachten van de individuele collega’s de gevoelens van de andere leden van het Jeugdparlement niet deelt.

- Publicidade -

 

“Het is van belang dat elke Surinamer zich realiseert dat Suriname tegenwoordig wordt gekenmerkt als een land waarin verschillende bevolkingsgroepen en religiën in vrede en harmonie leven, en dit feit waarop we trots zijn is het resultaat van een lang proces waarbij begrip voor de medeburger is ontstaan”, geeft het jongereninstituut in een verklaring aan. Het NJP wil in vrede en harmonie samenwerken aan de opbouw van het land, in het belang van de jeugd en komende generaties.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: