spot_img
spot_img

Nieuwe Braziliaanse militaire attache voor Suriname

Atualizado há

Alexander de Sá Vilela is de nieuwe militaire attache op de ambassade van Brazilië in Paramaribo. Hij nam het afgelopen weekeinde het commando over van Luiz Carlos Soares die terug gaat naar zijn hoofdkwartier in Brazilië. Vilela zal voor twee jaren het aanspreekpunt op de Braziliaanse ambassade zijn met betrekking tot aangelegenheden op het gebied van defensie en veiligheid.

De wisseling van de wacht heeft plaatsgevonden op de Braziliaanse ambassade in het bij zijn van een aantal ambassadeurs waaronder Subashini Murugesan van India, Yang Zigang van China en Olga Diaz Martinez van Venezuela. De Braziliaanse ambassadeur Marcelo Baumbach was de gastheer van een cocktailparty ter ere van de wisseling van de militaire attache.

Ook de Surinaamse minister van Defensie, Ronni Benschop, en waarnemend bevelhebber Adolf Jardim gaven acte de precence.

- Publicidade -

In een korte toespraak haalde ambassadeur Baumbach de goede relaties die er tussen Suriname en Brazilië zijn op niet alleen militair gebied, maar ook als het gaat om handel en andere vormen van commercie. Naar zijn inziens zijnde relaties tussen beide buurlanden steeds meer aan het groeien.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App