spot_img
spot_img

Nieuw Front-fractieleider: Oppositie verleent quorum voor vergadering

Atualizado há

- Publicidade -

Radjkoemar Randjietsingh, fractieleider van het Nieuw Front heeft aangegeven dat de oppositie quorum zal verlenen zodat de openbare vergadering voortgang kan vinden. Maar, benadrukt hij, dat hij erop zal aandringen dat assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons zo snel mogelijk begint met de begrotingsbehandeling. 

 

Randjietsingh haalde aan dat assembleeleden van verschillende fracties reeds twee brieven hebben geschreven naar de parlementsvoorzitter om te beginnen met de begrotingsbehandeling. Het eerste agendapunt is behandeling van de algemene politieke situatie. Randjietsingh staat erop dat de begrotingsbehandeling aanvangt opdat de SRD 80 miljoen die begroot is voor de organisatie van de verkiezingen, vrijgemaakt kan worden. “Het is heel belangrijk dat het volk op 25 mei een uitspraak doet over het gevoerde beleid door de regering”, aldus Randjietsingh.

- Publicidade -

 

Voor het houden van legale verkiezingen, moet de begroting van Binnenlandse Zaken worden goedgekeurd waardoor de uitgaven voor de organisatie van de verkiezingen legaal kunnen worden gedaan. Volgens Randjietsingh zou de begrotingsbehandeling in de tweede week van februari zou aanvangen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: