spot_img
spot_img

Nieuw Front fractie wil spoed DNA vergadering over Ebola

Atualizado há

- Publicidade -

De Nieuw Front assembleeleden willen spoedig een openbare vergadering van De Nationale Assemblee waarin de gevaren van het ebola-virus en een eventuele dreiging hiervan voor Suriname besproken zullen worden.

 

Alleen al de bijkans 10.000 besmette personen in West-Afrika van wie ruim 5000 zijn overleden en het feit dat de epidemie zich uitbreidt naar nieuwe gebieden benadrukken de noodzaak van deze spoedvergadering. Behalve West- Afrika zijn er reeds in zowel de Verenigde Staten van Amerika (VSA) als in Spanje besmettingen geconstateerd. In de VSA is er zelf een dode te betreuren.

- Publicidade -

 

Vragen als:

– Is ons land voorbereid op een eventuele uitbraak van ebola?

– Welke maatregelen zijn reeds getroffen dan wel getroffen worden om de bevolking te beschermen tegen een eventuele epidemie?

– Hoe informeren de regering c.q. de minister van Volksgezondheid en het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) de bevolking over het ebola-virus ?

Ruth Wijdenbosch, Guno Castelen, Radjkoemar Randjietsingh, Hesdey Pigot, Asiskumar Gajadien, Mahinder Jogi en Ganeshkumar Kandhai hebben de brief naar assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons getekend.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: