spot_img
spot_img

Nieuw Front bekritiseert regering

Atualizado há

In een donderdag uitgegeven verklaring spreekt het Nieuw Front (NF) haar ernstige bezorgdheid uit over de gevolgen van het beleid van de regering. Het NF verklaart dat de grondwet vertrapt wordt door de huidige regering. Crediteuren worden overigens niet uitbetaald door de regering.

Verder somt het NF het onrechtmatig gebruik van staatsgelden voor partijpropaganda op evenals de misdaad die de spuigaten uitloopt. “Het volk is bijna vogelvrij verklaard door inbreuken op onze rechtsorde door gevoerd beleid van deze regering in de afgelopen 4 jaar.”

Volgens het NF gaat de regering ook niet in op vragen over het wanbeleid. “Alsof dit niet voldoende is wordt in De Nationale Assemblée geen gelegenheid geboden om debat te kunnen voeren met deze regering, de regering wordt duidelijk in bescherming genomen en de coalitie keurt alles goed. Deze werkwijze van zowel De Nationale Assemblée als van de regering is onzerzijds steeds en met nadruk verworpen.”

- Publicidade -

Ondanks herhaalde brieven naar de president gestuurd zijn door de oppositie, hebben ze geen bevredigend antwoord hierop gekregen. Er werden slechts beschuldigingen geuit aan derden betreffende corrutie.

“Laatstelijk werd zelfs de rechterlijke macht besproken waarbij door de minister op een zeer verwerpelijke en onaanvaardbare wijze beschuldigingen zijn geuit, zonder enige onderbouwing met feiten. Zoals gewoonlijk is een reactie van de president ook in dit geval uitgebleven.”

Als voorbeeld gaf het NF aan dat de goedgekeurde begroting van 2013, groot SRD 53 miljoen, voor het ministerie van Justitie en Politie, slechts voor 32% is gerealiseerd terwijl de samenleving gebukt gaat onder zware criminaliteit.

“Slachtoffers van criminaliteit worden door hem bespot en beschuldigd van scenario’s. Deze minister gaat ook voorbij aan de ernstige gevolgen voor de slachtoffers van criminaliteit, door zware criminelen vroegtijdig in vrijheid te stellen. Dubieuze aankopen van gebouwen, materieel en materialen boven de getaxeerde waarde en in strijd met comptabele regels worden niet aangepakt. Terwijl deze minister als taak heeft bescherming te bieden aan de samenleving, keurt hij bovenstaande misstanden goed”, aldus de verklaring van het NF.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: