spot_img
spot_img

Nieuw CBB-gebouw voor Santodorp

Atualizado há

Gisteren vond de eerstesteenlegging voor het pand van CBB te Santodorp plaats. Dit gebeurde door Minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken en Minister Rabin Parmessar van Openbare Werken.

Te Santodorp komt binnenkort een nieuw kantoor voor het bureau voor burgerzaken. CBB Santodorp houdt de gegevens bij van een deel van Paramaribo Zuid-West alsmede een deel van het district Wanica.

In zijn toespraak bij de eerstesteenlegging zei Leilis dat bepaalde randvoorwaarden vereist zijn voor een optimale dienstverlening. Leilis:“Het ministerie van Biza zorgt voor onder andere een goede huisvesting en meubilair, maar voor andere zaken zoals een goed onderhouden en betrouwbaar bevolkingsbestand, zal de verantwoordelijkheid in eerste instantie moet worden gelegd bij het CBB en haar personeel”.

- Publicidade -

Het Ministerie wil volgens de minister zijn deel optimaal uitvoeren. Voor het bereiken van de gestelde doelen is volle inzet van het personeel vereist. Hij gaf verder aan dat de CBB-kantoren de drukst bezochte kantoren in het land zijn.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: