spot_img
spot_img

Nickerie een stuk schoner na schoonmaak-wandeltrimloop

Atualizado há

Na de eerste schoonmaak-wandeltrimloop in Nickerie is het district een stuk schoner. Er werden namelijk ongeveer driehonderd zakken vuil opgehaald tijdens deze loop. Hiermee hebben deelnemers duidelijk gemaakt dat het vuil niet zomaar gedumpt moet worden op of langs de wegen. Dit vuil belandt uiteindelijk in de Atlantische Oceaan.

Het initiatief voor de loop kwam van drie Nederlandse artsen die via het nieuws erop geattendeerd werden dat het plastic vuil uiteindelijk in de zee terecht komt en decennia daar blijft aangezien het niet vergaat. Uiteindelijk is dit initiatief in samenwerking met de afdeling Milieu van het districtscommissariaat, het ministerie van Openbare Werken, afdeling Openbaar Groen, de politie en het Streekziekenhuis succesvol geweest.

Naast de overheid heeft het bedrijfsleven actief geparticipeerd. Door deelname aan de schoonmaak-wandeltrimloop maken de deelnemers kans op het winnen van een ticket naar Belem of Curaçao, twee fietsen, een dvd player, een tablet en nog vele troostprijzen.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App