spot_img
spot_img

Nelson nieuwe ambassadeur Frankrijk

Atualizado há

Reggie Nelson is de nieuwe door president Desi Bouterse beëdigde buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur van de Republiek Suriname, met als standplaats Parijs, Frankrijk. Zijn voornaamste taak is het Surinaams belang behartigen door het werken aan de versteviging van de band tussen beide landen.

 

“Deze band tussen Suriname en Frankrijk is zowel politiek als geografisch bijzonder te noemen”, zei het staatshoofd bij de beëdiging. Met het overzeese departement van Frankrijk, Frans-Guyana, als buurland is Frankrijk zeker een duurzame voorgrond naar Europa.

- Publicidade -

 

Volgens Bouterse is de samenwerking met Frankrijk in de afgelopen jaren enorm is verstevigd, mede vanwege de samenwerking op het gebied van criminaliteitsbestrijding en de sociaal economische vraagstukken in het grensgebied.
Nelson is volgens de president geen onbekende in Suriname en in de diplomatieke wereld. Hij heeft geruime tijd op de ambassade in Brussel, België gezeten. “Wij hebben alle vertrouwen in hem dat hij een goede job zal doen in Frankrijk”, aldus Bouterse. Nelson volgt Harvey Naarendorp op als ambassadeur in Frankrijk.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: