spot_img
spot_img

Nederlandse toerist verdronken

Atualizado há

- Publicidade -

Binnen twee dagen zijn drie personen in Brokopondo verdronken. Terwijl op zondag 15 februari omstreeks 18.00 uur het ontzielde lichaam van de Nederlandse toerist Hemske Abink uit de Surinamerivier is geborgen, zijn maandagmorgen 16 februari twee broertjes om het leven gekomen te Balingsoela.

 

Abink was samen met enkele landgenoten in de omgeving van het dorp Gunsi op rotsblokken nabij een stroomversnelling, toen zij en een landgenoot besloten een duik te nemen in de rivier. Echter geraakten de twee in problemen. Abinks landgenoot wist uit het water te komen, echter verdween Abink in de diepte. Kort na haar verdwijning werd het lichaam van Abink in de nabije omgeving gelokaliseerd en geborgen. Een arts stelde de dood vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het stoffelijk overschot afgestaan.

- Publicidade -

 

De gebroeders Zidane Venlo (11) en Kevin Pikintio, (8) namen samen met hun moeder een bad in de Surinamerivier, te Balingsoela. Vermoedelijk door de sterke stroming ter plaatse kwamen de kinderen in problemen en verdwenen in de diepte. De lichamen zijn ondertussen reeds geborgen. De broers waren met hun moeder op familiebezoek in Suriname. Ze woonden in Frans-Guyana.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: