spot_img
spot_img

Nederlandse ambassade enthousiast over Bill Withers tour

Atualizado há

“We zijn heel blij dat we hebben meegewerkt aan de ‘Lean on me’ The songs of Bill Withers’ tour. We hadden gehoopt dat het zo goed zou aanslaan, ook omdat Sabrina Starke Surinaamse roots heeft”, zegt Sandra Ammersingh-Zweers, werkzaam op de Nederlandse ambassade.

 

- Advertisement -

Omdat alle drie concerten van Starke uitverkocht zijn, wordt er een vierde ingelast in het Rumhuis. Hierdoor kunnen nog meer mensen Sabrina zien.

 

De show zelf was een reis door het leven van Bill Withers en levered tevens een unieke kijk in de gedachtegang van deze singer/ songwriter. Tijdens de show doet Starke ook aan spoken word, met op de achtergrond consequent bijpassend beeld.het publiek krijgt ook een stukje te horen van dit gelijknamige project, opgenomen met het Metropole orkest. “Toen werd het kleine meisje dat niet kon zingen opeens begeleid door vijftig man. Een bijzondere ervaring was dat”, geeft Starke met trots aan.

 

Bij de show van Starke in het Surinaamsch Rumhuis featuret Starke enkele lokale artiesten onder wie Zulile Blinker, waarna ze haar eigen ding zal doen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: