spot_img
spot_img

NDP gebruikt leden als toiletpapier

Atualizado há

Charles Pahlad, NDP assembleelid, heeft afgelopen zaterdag 10 januari, flink uitgehaald naar de NDP. Dit gebeurde tijdens een VHP- massameeting in het rijstdistrict Nickerie. Hij zei dat NDP’ers als toiletpapier gebruikt worden door hun eigen paarse partij, en daarna doorgespoeld worden. Zelf zei hij ook zo gebruikt te zijn door de partij.

 

Charles Pahlad, die zelf NDP’er was, heeft recentelijk besloten de VHP en het Nieuw Front te ondersteunen. Er wordt verteld dat hij geld van de VHP heeft aangenomen om over te lopen. Dit ontkent hij. “Ik zie niemand in Suriname die mij kan betalen. Ik daag iedereen uit!” Hij zegt de VHP zelf gevraagd te hebben hen te ondersteunen,en niet andersom.

- Publicidade -

 

Pahlad geeft corruptie aan als reden de NDP de rug te hebben toegekeerd. Rashied Doekhie(MC/NDP) echter zegt dat Pahlad zelf de corrupteling is. Doekhie zegt over bewijzen te beschikken dat Pahlad recentelijk gelden ten behoeve van de NDP heeft verduisterd. Het gaat in deze om duizenden

Amerikaanse dollars die als donatie voor de partij bestemd waren. Deze gelden heeft de heer Pahlad volgens Doekhie ontvangen en nooit afgestaan aan de NDP.

 

Nog een reden waarom Pahlad kwaad is op de NDP is volgens Doekhie de inschrijving voor de bouw van het Wanica Ziekenhuis. Pahlad schreef zich in voor SRD 30 miljoen, terwijl ondernemer Dilip Sardjoe zich inschreef voor SRD 9 miljoen. Logisch dat de regering het werk gaf aan dhr, Sardjoe. Doekhie neemt het Pahlad zeer kwalijk dat hij zelfs in Nickerie is geweest om leugens over de NDP te vertellen.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: