spot_img
spot_img

“NDP gebruik huurlingen in Wanica”

Atualizado há

- Publicidade -

De Nationale Democratische Partij (NDP) is volgens Paul Somohardjo, een van de leiders van het politiek blok V7, niet in staat om op eigen kracht zware kaliberkandidaten te presenteren in Wanica om zetelwinst te behalen.

De NDP heeft volgens Somohardjo “huurlingen” aangetrokken uit andere politieke partijen om stemmen te winnen in Wanica. “Het zijn geen huurlingen, maar leerling-huurlingen”, zei Somohardjo woensdagavond op een massameeting van V7 in Lelydorp. Vandaar dat hij er van overtuigd is dat de V7 alle zetels in de wacht zal slepen in Wanica.

Soeresh Algoe, lijsttrekker op de DNA-kandidatenlijst van de NDP, was tot voor kort lid van de Adviesraad van Pertjajah Luhur (PL); de partij van Somohardjo. De lijstduwer van de NDP, Vijay Chotkan, kwam over van de VHP. Kandidaat-parlementariër Martin Misiedjan van de NDP kwam over naar de NDP vanuit de ABOP. Somohardjo haalde deze voorbeelden aan als reden om aan te geven dat de NDP het van “huurlingen” moet hebben om in Wanica stemmen te winnen.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: