spot_img
spot_img

NDP- assembleelid Cheung voert oriënterende gesprekken

Atualizado há

- Publicidade -

Assembleelid Noreen Cheung van de NDP voert oriënterende gesprekken met diverse politieke partijen. Zo heeft ze al een gesprek gehad met Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP, en afgelopen maandag 5 januari heeft ze een onderhoud gehad met de voorzitter van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo. 

 

Cheung heeft thuis bij Somohardjo een oriënterend tevens luchtig gesprek gehad. “Dit betekent geenszins dat ik van de NDP naar Pertjajah Luhur ben overgestapt. Het was een luchtige bijeenkomst. Diverse parlementariërs oriënteren zich over de komende verkiezingen”, aldus Cheung.  “Wij hadden geen afspraak gemaakt. Haar komst met enkele personen was ook voor mij een verrassing”, geeft Somohardjo aan. Over de inhoud laat hij niets los. Het is wel duidelijk voor hem dat Cheung niet zo happy is binnen de NDP.

- Publicidade -

 

Cheung geeft aan dat ze nog meer gesprekken andere partijen en politici zal voeren. “Ik ga ook terugkoppelen naar mijn eigen partij. Ik ben me aan het oriënteren over de komende periode. Er is nog geen enkel besluit genomen. Na de gesprekken en onderhoud met mijn eigen partij, zal ik een besluit nemen”, aldus Cheung.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: