spot_img
spot_img

Nalatigheid LVV

Atualizado há

De boeren in het district Nickerie stellen het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) verantwoordelijk voor de verstopping van de hoofdafvoerleiding in de Uitbreiding Henarpolder I en II.

 

De rijstboeren zijn van mening dat het ministerie heeft nagelaten de leiding tijdig op te schonen. Het gevolg hiervan is dat de arealen die al ingezaaid zijn niet kunnen worden drooggelegd. Naar zeggen van de plaatselijke boeren moet het ministerie nu graafmachines inzetten om het kanaal op te schonen, zodat er geen onnodige problemen zich meer zullen voordoen in het nieuwe inzaaiperiode.

- Publicidade -

 

Coördinator LVV Regio – West, Guido van der Kooye, zegt dat het ministerie wel aandacht heeft voor de problemen en er reeds een dragline is ingehuurd om de verstopping op te heffen. “We hebben nog geen goedkeuring om het project uit te voeren. Zodra we groenlicht krijgen gaan wij over tot het herstellen van zowel de natte als de droge infrastructuur in de probleemgebieden” aldus de LVV coördinator van Nickerie.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: