spot_img
spot_img

Naks heeft eindelijk titel op grond

Atualizado há

- Publicidade -

Na ruim vijftig jaar actief te zijn geweest aan de Thompsonstraat, heeft de culturele organisatie Naks eindelijk een bereidverklaring ontvangen van minister Steven Relyveld (Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer).

 

Maandag 22 september overhandigde Relyveld het document aan de voorzitter van Naks, Siegmien Staphorst, in aanwezigheid van Henry Panka, commissaris terrein en gebouwen. De overhandiging vond plaats op het kantoor van de bewindsman. Relyveld zegt blij te zijn dat de organisatie nu een stukje zekerheid heeft om het sociaal cultureel werk voor land en volk verder uit te dragen.

- Publicidade -

 

Toen het bestuur van Naks gebouwen wilde opzetten op het terrein aan de Thompssonstraat, kwam zij tot de ontdekking dat Naks geen titel op de grond had. Staphorst zei dat er in 2007 een aanvraag werd gedaan. Het verzoek om het terrein in eigen boezem te krijgen, werd na het aantreden van Relyveld wederom gedaan.

 

Behalve Naks is er op het terrein ook nog een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) gevestigd. Naar zeggen van Staphorst zal de sociaal-culturele organisatie in de nabije toekomst economische activiteiten ontplooien om zodoende inkomsten te vergaren voor het sociaal cultureel werk dat ze verricht. “Vandaar het belang van het hebben van een eigen titel op de grond”, aldus de NAKS voorzitter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: