spot_img
spot_img

Naam ministerie liever OW & C

Atualizado há

 

Voorzitter Chan Santokhi van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) geeft aan dat hij op basis van de roep uit de gemeenschap, bereid is het presidentschap op zich te nemen. Hij stoort zich ook enorm aan de corruptie die volgens ernstige vormen aangenomen heeft. Als het aan hem ligt verandert de naam van het ministerie van Openbare Werken en Verkeer (OW en V) in OW en C (Openbare Werken en Corruptie).

Santokhi gaf dit aan tijdens een interview met Rasonic Televisie in Nickerie. Volgens hem is het belangrijk om eerst de verkiezing te winnen. “Maar het is duidelijk dat wij door de samenbundeling de meerderheid zullen halen in de Verenigde Volks Vergadering. En daar wordt de president gekozen”. Noch het Nieuw Front, de Pertjajah Luhur, BEP en KTPI hebben nog gesproken over de functie- verdeling na een verkiezingswinst.

- Publicidade -

De VHP-voorzitter somde enkele gevallen op waar corruptie hoogtij viert. Zo worden projecten van OW en Justitie en Politie veel duurder uitgevoerd dan ze in principe kosten, en wordt er teveel betaald voor de koop en huur van onder andere het gebouw dat gekocht is voor het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App